Fa dies que em corre pel cap actualitzar una miqueta el blog, així que he decidit preparar alguna coseta per l’esmorzar de demà…!
INGREDIENTS:
- 1 iogurt de soja
- 3 mesures de farina.
- 2 mesures de sucre (he posat una de sucre blanc i una de sucre morè, bàsicament perquè no tenia prou sucre… ups!)
- 1/2 (llarga) mesura d’oli de girassol
- 1 sobre de llevat en pols.
- 1 mesura de llet de soja.
- la ratlladura d’una llimona
- 3 cullerades de suc de llimona
- Margarina vegetal per untar els motlles
- sucre glaç, xocolata i/o sucre (per acabar les magdalenes)
COM LES FEM?
- primer de tot, posem el forn a calentar a 200 graus.
- Mentres esperem que s’escalfi, barrejem en un bol el sucre amb la llet, el iogurt i l’oli.
- Finalment hi afegim la farina amb el llevat amb l’ajuda d’un colador (a mode de “pluja”) i ho seguim remenant fins que no ens quedin grumolls a la pasta.
- preparem els papers de les magdalenes untant el fons amb una mica de margarina (o d’oli).
- Omplim 3/4 parts dels motllos amb la massa de les magdalenes.
- A les que volguem hi podem afegir una mica de sucre per sobre i les posem a enfornar.
- Les fornegem durant uns 25 minuts aproximadament a 180 – 200 graus (sobretot no obriu el forn fins que estiguin cuites!!!)
- Un cop hagin pujat i s’hagin daurat, les podem treure del forn i les deixem reposar.
- Per presentar-les hi podeu espolvorejar sucre glaç (també amb un colador), hi podeu posar xocolata (prèviament desfeta) per damunt o deixar-les “tal qual”.
Bon profit!!!
Hoooooola Laia…quants dies sense saber res de tu……esta be al menys portes una recepta bona de veritat…i amb llet de soja….mira les faré (normalment les magdalenes, coca…) les faig a casa….però amb farina integral…suposo que la quantitat serà la mateixa no???
La coca de forner que vas posar ja l’he fet un parell de cops amb farina integral d’espelta i queda genial….
molts petons guapa iii no ens deixis taaants dies sense receptes…je je.
Quines postres amb més bona pinta!
quina bona pinta que tenen!!! mmmm! crec que m’animaré a fer-les que tinc en Guillem malaltó i així m’ajudarà a decorar-les amb lacasitos! je je! MUA!
Hola Núria!!!!! t’ha agradat???? tant la pinta com el resutltat ha quedat boníssim!!!!!! i tant que pots fer-les amb farina integral, jo crec que les mesures seràn exactament les mateixes, però com que això de les magdalenes és tot un mon….. !!! a mi mai em queden igual!!! sort i ja m’exlicaras!!!
Oriol: moltíssimes gràcies!! tant de bó poguéssim imprimir-les i menjar-les, oi??? 🙂
Leti: pobret!!!! ai ai ai!!!! ja cal que el cuidis moltíssim i aprofiteu a fer les magdalenes o una bona coca, que tu ets una artista!!!!!! lacasitos?!?!?!?!?!? jo també en vull!!!! hihihihihi! 😀
merci guapa! un virus que ha entrat al cole i s’ha endut al llit al 70% dels alumnes! et vaig trobar a faltar el dissabte… Ens veiem aviat bonica!
Felicitats petita vegana. Et convido a visitar el meu bloc… vegetarià, ecològic i de justícia social.
Gràcies, petitavegana. Espero que el bloc et sigui útil i interessant. Jo també t’he afegit als meus enllaços.
hola, soc nova tot i que fa temps que faig i segueixo les vostres receptes, una pregunta quan dius 3 mesures, a quants grams equival?
Gràcies les probaré de fer i serà el tercer intent de fer magdalenes, les altres dos inmenjables uoss!!!!
Fins aviat
Glòira
Gràcies Laia! Jo faig una recepta semblant però no em queden tant boniques! Seguiré la teva recepta al peu de la lletra a veure si les milloro!
mmmm…quina bona pinta! Hauré de provar amb aquesta recepta! m’encanten les magdalenes i m’encanta provar noves receptes, i aquestes tenen una pinta espactacular!
Tinc un nou blog on vaig penjant les receptes que vaig fent, de cuina vegana, el teu blog es tota una inspiració! Si et vols donar una volta: backtothemonkey.wordpress.com 🙂
Moltíssimes gràcies per aquesta recepta. La meva filla té alèrgia a la llet i a l’ou, i varem decidir no tenir res a casa que en tengués, això vol dir fer jo les galletes. Avui he fet aquesta recepta, (en vaig fer dues abans que varen sortir malament), bé m’han sortit perfectes. Moltíssimes gràcies per compartir la teva sabiduria.
Gràcies Laia!
He canviat una mica la recepta, fent servir llet de soja amb xocolata i farina d’espelta,i han sortit molt llemineres!