Hi ha dies en que posar-se a cuinar amb foc fa moltíssima mandra…. així que avui va de “crudités”…
INGREDIENTS:
- 2 alvocats
- 1 tomaquet gran (o 2 mitjans)
- 1 ceba tendra
- 1/2 llimona
- cilantre (és opcional)
- sal, coriandre, cumí i pebre picant vermell (jo faig servir el de “tandoori”): de totes les espècies hi posem un pessic, segons ens agradi.
PREPARACIÓ:
- En un bol o en un plat fons xafem els alvocats amb una forquilla fins que quedin com un puré. Hi afegim el suc de mitja llimona, una miqueta de sal, i les espècies i ho barrejem.
- Tallem la ceba i el tomaquet en dauets petits i l’afegim a als alvocats xafats.
- Piquem el cilantre ben petit i l’afegim a la mescla. Remenem tots els ingerdients.
- Finalement ho tastem i ho rectifiquem de sal o espècies si és necessari, segons el nostre gust.
Guacamole, chiriguole!!
eeeh, que ja has tornat!
Sí que fa mandra, sí. Sobretot els díes de ponent, que fa una xafogor que no fa ganes de res més que de amagar-se a casa i posar-se davant del ventilaor, com avui.
Amanides i patés, gaspatxos i sucs, macedònies i fruita fresca.
Oooo, l’estiu que ja s’en va, i tornen els dies de pluja i les fulles a terra.
jojojo
jejeje!
si ja estic per aquí! i imagina’t si estic mandrosa que fins i tot he passat d’escriure en castellà! (he de pensar massa…com que no el parlo mai…l!).
Total, que per la gent que em llegeix i comenta… crec que ho puc fer com vulgui..! I si algú demana el contrari, ja ho canviaré, cap problema!!
Pos ara a posar-nos les piles i a alimentar-nos com deu mana!!