INGREDIENTS:
- 5 pomes
- 1/2 llimona (tant el suc com la pell)
- 1/2 canó de canyella
- 3 cullerades de sucre
- 1/2 tasseta de suc de magrana (es pot substituïr per aigua)
ANEM PER FEINA:
- Pelar i trossejar les pomes.
- Posar en una olla l’aigua, la poma, la branca de canyella, la pell i el suc de llimona i afegir-hi el sucre.
- Tapar i coure-ho durant 30 minuts a foc mig.
- Retirar la canyella i la pell de llimona i triturar-ho (amb el túrmix o amb una forquilla).
Hola!
He fet la compota i està molt i molt bona!
L’he provat amb iogurt i també amb formatge i torrades.
Gràcies!!
Sandra
Per a Sandra. La compota devia ser molt bona no estar bona.
hola, no acabo d’entendre aquest comentari… podries explicar-nos millor a què et refereixes? gràcies.
Jo crec que està mooooolt bona!!!
=)
🙂
Ei bones, he fet la compota tal i com ens expliques i es bonísima!!
Gràcies per les teves receptes i sobretot per compartir-les!!
😀 gràcies!!!!!
Quan una cosa és bona ho és per sempre.
Les coses de menjar són bones o dolentes, estar bones és un castellanisme.
A Barcelona se’n fan molts de castellanismes.