Molts i moltes de vosaltres ja sabeu que de la combinació de les maduixes amb un àcid (llimona, taronja, vinagre, etc), en surt un resultat exquisit a part, es clar, de portar molta vitamina C (tant necessària en aquseta època).
Pels qui encara no hagueu provat aquesta combinació aquí us deixo aquseta senzilla recepta.
INGREDIENTS:
- 500 g de maduixes
- 2 cullerades de vinagre de mòdena
- 2 cullerades rases de vinagre de poma
- de 2 a 4 cullerades de mel de canya o de sucre morè (segons si us agrada més o menys dolcet)
COM LES FEM?
- Rentem i laminem les maduixes.
- Les posem a un bol i hi afegim les cullerades de vinagre i les de sucre o mel de canya.
- Si us faltés “suc” hi podeu afegir una mica d’aigua o de suc de taronja.
- Ho remenem bé amb una cullera, ho tapem amb un paper film i ho deixem reposar unes horetes.
Podeu servir-les tal qual o bé barrejades amb llet de soja (en la que també hagin reposat una bona estona… o no!).
Bon profit!!
Delicioses i molt sanes. Amb vinagre de mòdena no les he provat, però també han de quedar boníssimes… ben macerades d’una estona abans, deixen anr un suquet boníssim! I amb un rajolí de mel… ai, ja se’m fa la boca aigua 🙂
Ummmmm, estava tot molt bo, com sempre, quina delicia, ara necesito alguna cosa per enfortir els genolls que no se perque pero avui fan figa.
Bonisisisisimmmmm, tot.
Ai que bé rebre els vostres comentaris!! I tant que surten bones!! uuuummmmm!!
Gemma: ja ho veuras com no et decepcionen!!
Ferran: figa als genolls?… és possible que sigui cansament o potser que ja s’acosta la terrible astènia primaveral!!Sempre que l’astènia siga lleu (de primavera o tardor), el més aconsellable és combatre-la amb una dieta equilibrada rica en verdures, cereals i fruites. Començar el dia amb un bon esmorzar i acabar-lo amb un sopar lleuger dues hores abans d’anar al llit és de gran ajuda. Una bona hidratació i fer exercici moderat a l’aire lliure, a més de mantenir una actitud positiva i optimista, completen la millor de les receptes. S’ha comprovat que el bon humor i les rialles estimulen l’alliberament d’endorfines. Així que ja ho saps, a riure i bons aliments!
tinc una amiga que també els hi posa vinagre…diu que deixen anar un munt de suc deliciós!!! MMMMMMMMMMMMM
Ahir, a casa muns pares, vaig veure per la tele un paio que exprimia maduixetes salvatges sobre una copa de cava…ostres, feia una pinta…
Marieta, la teva amiga té raó!! teuen un suc que…. MMMMMH!!
I això del cava…. doncs ho haurem de provar!! La pena és que no no sóc massa amant del cava, però…. algu n dia ho provaré!!
A mi tampoc m’agrada gaire el cava, però segur que així si que en pendria jejejeje. Per cert, ves al meu blog i mira l’enllaç del grup que he posat, crec que t’agradara. Un petoneeeet 🙂
M’encanten les maduixes!
Jo també hi poso vinagre de mòdena a vegades i queden molt bones!
Ei Illeta!! i tant que queden bones!! ummm! deixen anar tots els seus sabors!!