Marietaaa!! Aquesta recepta és especialment per a tu (i evidentment per a tothom que s’animi a provar-la!)! Espero que us agradi, és moooolt senzilla i ràpida de fer. A nosaltres ens encanta! És una recepta d’Ana Moreno,aquí us deixo uns enllaços: aquí i aquí amb el vídeo.
INGREDIENTS:
- 3 pastanagues
- 1 cullerada sopera de cúrcuma
- 1 tros de gingebre fresc de 1 cm aproximadament
- 1 dent d’all (opcional, jo no n’hi poso)
- 1 alvocat o 1 grapat d’anacards remullats en aigua la nit abans o durant unes quantes hores (aquesta l’he fet amb els anacards).
COM EL FEM?
- Triturem les pastanagues amb la cúrcuma, el gingebre i l’all.
- Hi barrejem els anacards picats o l’alvocat i ja estarà llest per servir.
Aquest paté és ideal per farcir endívies i acompanyar-ho d’unes fulles tendres d’enciams, amb cogombre i amanit amb oli de romaní! Ummm, què bó!! També podeu fer-ne torrades, entrepans i tot allò que se us acudeixi.
Ostres tu!
Les pastanagues m’agraden moltíssim, les he menjat de moltes maneres però mai n’he fet paté!
El faré ben aviat!!
Una abraçada!
UOO!!! Com em coneixes ja! sembla mentida jajajaja, m’encanta tot el que es pugui untar i sigui salat!!! MMMMM l’hummus no el parem de fer perquè ens va encantar. El proper dia provaré de fer això, que sembla boníssim!!!
Hooola!!
Illeta: ja veus que les meves presentacions no s´´on ni de bon tros tant precioses i cuidades com les teves, però el contingut sí que és molt sa i bó! Fer aquest paté és molt fàcil, prova’l i veuràs com no et decepciona! Una abraçada i salut!!
Marrrrrieta!!: mmmmh…. em sembla que sí que començo a conèixer les teves preferències… o si més no pensava que aquseta recepta podria agradar-te!
Si t’agrada l’estil de l’hummus, fes el paté amb l’all, si t’agrada que sigui més suau, doncs sense! Siugi com sigui, tant si ho fas amb l’alvocat com amb els anacards queda moooolt bó, per llepar-se’n els ditooots (que teniu tu i l’Esteve de tant tibar! jajaja!) i a sobre, és un paté lleuger!! què més podem demanar??
l’he provat, i, bonissim! 😉