Visca, comença el bon temps i amb aquest les fruites de colors vius i sabors boníssims!
Sí… tant les maduixes com els kiwis en podem trobar tot l’any… però a favor meu, he de dir que ara les fruites estan molt més econòmiques i booooones!!
INGREDIENTS:
- Maduixes, tantes com desitgeu!
- 3 Kiwis
- 2 culleradetes de sucre morè
SEMBLA FÀCIL…
- Doncs sí, podriem dir que massa fàcil!!
- Rentem les maduixes i les tallem a quarts, a làmines, a rodanxes… com vulgueu!
- Obrim els Kiwis i els buidem amb una cullera. Afegim la polpa dins el vas del túrmix i ho triturem juntament amb una culleradeta de sucre morè (si voleu o estan massa àcids hi podeu afegir més sucre).
- Repartim el puré de kiwis damunt les maduixes netes i tallades i ho posem a la nevera una estona perquè les maduixes treguin el suquet i es barregin els sabors.
- Al cap d’una estona ja està llest per menjar, només heu d’espolvorejar l’altre culleradeta de sucre per damunt i ja veureu com queda… boníssim!
Nota: també podeu barrejar el kiwi amb iogurt, plàtan o qualsevol ingredient que us pogueu imaginar!
Doncs tota la raó!! Les maduixes ara que n’és la temporada són delicioses i més barates!! 🙂
Aquestes postres ben sanes i delicioses!! 🙂
Boníssim Laia!
Nosaltres fem un postre similar però li afegim suc de taronges amb agar-agar. Proveu-ho! Queden uns flamets super bonics i molt refrescants!
Una cosa més: algú sap fer hamburgueses vegetals? no sé si l’ingredient base és el tofu o el seitan…
Eis!!
Mercè, les maduixes del teu post sí que tenen bona pinta!! ummm!
Noe: segur que ho provarem, té molt bona pinta aixòque expliques!!
Les burguers les pots fer amb el que vulguis, però una manera ben senzilla és fer-les a partir de soja deshidratada i afegint-hi verdures, espècies, etc. També les pots fer d’arròs, de quinoa, de tofu ratllat, de seità ratllat, etc, Ten smil i una versions diferents.
Et deixo aquset link per veure si t’inspires:
http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/aprender_a_comer_bien/alimentacion_alternativa/2005/09/29/145684.php
i sino busquen alguna mes… jo ja en fare un post!!
Ei, dona, tu si que saps!
Maduixes en kiwi, quina delicia, la veritat és que a mi no em dóna temps a a fer-ho, perque cada maduixa que rente me la faig a la boca, i així no hi ha manera.
Jejejej
Ja veig que continues sense parar de pujar les millors receptes veganes de la xarxa i a més en català…
Un petó!
mmmh, tens tota la raó! Amb un iogurt cremós, o una mica de mascarpone, encara ha de ser més bo del que ja ho és 😉
Per cert Laia, que és el segon cop que m’ha passat. Que sóc la Rosa Mª. És que se m’oblida que he entrat amb la contrasenya d’un dels altres administradors i vaig deixant missatges feliç com si res 😉 Perdó!
eis laia ja fa molt temps que et llegeixo !!
tens un blog molt inspirador jajajajja!!!
resulta que la meva mare viu a vic i esta buscant algun lloc on trobar cistelles de verdura i fruita ecologica perque li enviin a casa . i dic calla li preuntare a la laia jajaja segur que ho sap !!
be felicitats pel bloc !!
Eis Matahari!
Doncs jo comparteixo una cistella amb uns amics i és la cistella de la torratxa (a ma dreta, a MËS BLOCS AMICS, hi trobaràs l’enllaç), però l’has d’anar a buscar, no la porten a casa…. Digues-li a ta mare que es miri la pàgina de la Torratxa, a veure si és el que busca…! Sort!
SInhuev!!: quan temps!! a mi em passa el mateix amb les maduixes, però he d’admetre que ni les rento, tal i com les compro… de camí a casa…. fan via a la meva panxa! jajaja!
RosaMaria!: jajaja, cap problema, a partir d’ara ja sabré que ets tu! amb el iogurt ens encanta, i l’altre dia hi vam afegir també unes nous ben talladetes! ummmm boníssim!
És boníssim i senzill, jo també ho faig i ens agrada molt!
Una abraçada!
Queda bonissim Laia……espero vagi be l’escalada….aixo si tambe esperem les teves receptes…..Fins ara
Hola Laia, queda bonissim……esperem que ens posis mes receptes perque es troben a faltar.
Espero vagi be l’escalada.
Fins aviat
Eis Illeta i Núria!! Gràcies, veig que tenim gustos semblants!! L’altre dia una amiga (la Leti) em va dir que li volia preparar pel seu fill de 3 anys per berenar, i és que comentavem que és una manera de menjar fruita de manera molt vistosa a part de bona!! Sí, Núria, l’escalada va molt bé… però els estudis no em deixen acabar de gaudir-la cada dia! Aviat però ja seré persona i faré allò que m’agrada de manera més pausada!! Visca! Avui o demà penjo algo nou!