Amb la calor venen de gust els plats fresquets, així que avui tenim: amanida tropical d’arròs!!
INGREDIENTS:
- 1 bol d’arròs basmati cuit
- 6 olives farcides de pebrot
- 2 rodanxes de pinya
- 1/2 ceba tendra (tallada a dauets i remullada 10 minuts en aigua amb sal perquè no piqui)
- 1 cullerada de panses
- 1 tall de salami vegà (talladet a daus o tires fines)
- 1 cullerada petita d’alfàbrega picada
- 2 cullerades de “salsa tropical”
PER LA SALSA TROPICAL
- 1 cullerada de maionesa vegana
- 3 cullerades de suc de pinya (pot ser el mateix que queda de la pinya en rodanxes -si l’almíbar és poc dolç-)
- 1 cullerada de suc de llimona
COM LA PREPAREM?
- Agafem tots els ingredients i els barrejem en un bol. Hi posem l’arròs, les panses, la ceba (que haurem colat), les rodanxes de pinya tallades, el salami talladet, les olives fetes a rodanxetes i l’alfàbrega. Ho barregem bé fins que tots els ingredients quedin ben repartits.
- Afegim les 2 cullerades de “salsa tropical” i ho tornem a barrejar.
- Ho deixem reposar una estona a la nevera fins que estigui ben fresquet!
- Per presentar-ho ho podem posar dins d’un moltlle, ben premsat i ho decorem amb una fulla d’alfàbrega.
Bon profit!!
¡qué cubilete de arroz tan lindo!
acostumbrada a los moldes redondos, este se hace la mar de atractivo.
Y es que, digan lo que digan, la comida entra por el ojo…
besos
te gusta?? me lo regaló mi hermano para mi cumpleaños!! la verdad es que sí que queda muy original y bonito!! Me alegra que te guste!