Una salseta lleugera i fresca, ideal per acompanyar tot tipus d’amanides i/o fins i tot per sucar-hi cruditées. És ideal per aqusets dies de tanta calor i es prepara en 2 minuts! Ja veureu com us agrada i la repetireu!!
INGREDIENTS
- 1 iogurt vegetal
- 1/2 cogombre
- 1 all
- 1 culleradeta d’oli
- 1 culleradeta de “thaina” (crema de sèsam)
- sal
COM LA FEM?
- Rentem el cogombre amb un raspall o fregall i força aigua.
- Ratllem el cogombre a dins d’un bol i escorrem l’aigua que ha deixat anar.
- Al mateix bol hi afegim un all txafat i la cullerada de tahina.
- Ho remenem i hi incorporem el iogurt, el rajolinet d’oli i la sal i ho tornem a moure fins que quedi una salsa homogènia.
- Ho deixem reposar una hora a la nevera i ja estarà llest per servir!!
bon profit!!
es pot guardar alguns dies a la nevera??
hola núria!! jeje… ummm… doncs jo només la puc guardar fins a 3 dies perquè s’acaba abans!! jejeje! així que no sé si podria aguantar algun dia més, però més de 4 o 5 jo no ho faria. Fixa’t en el color, la olor, la textura… si varia no la mengis, amb lo ràpid que es prepara millor fer-ne una de nova cada vegada! salut!
No sóc vegana, ni tant sols vegetariana, però m’agraden les receptes que tens. He afegit un enllaç en el meu bloc al teu.
m’encaaaaanta aquesta salsa. A la germana de l’Esteve i al seu marit…o sigui, els meus cunyats jejeje, els hi agrada tant que la fan en format XXL: la posen en vols com si fos una crema i se la foten a cullarades!!
Un petonet!!!
Hola!
Sara Maria: gràcies per afegir-me, estic encantada que t’agradin les receptes que vaig posant! a reveure!
marieta: XXXXXXL??? carai quin saque!! encara que….. no deixa de ser iogurt amb cogombre….! segur que hi ha cremes deu mil vegades més calòriques i consistents que ens les cardem sense pensar! mentres agradi… cadascú amb el seu estòmag! Salut guapa! ptns!
jejeje… si podem la Susi i jo la provarem de fer-la abans d’acabar la setmana… Al meu mitjà li encanten les amanides… i crec que serà una bona variant…
ja us direm quin éxit ha tingut…
Quo … salut i “Haydun”… que també vol dir ben fet 😉
Aquesta salsa és molt bona!
mi tampoc em dura gaires dies a la nevera!
Una abraçada!
Pero aquesta salsa no porta menta ?