Aquest nadal la Tere (la fantàstica sogra que tinc) ens va preparar una boníssima amanida 100% vegetariana.
INGREDIENTS:
- 1 pot de favetes “baby” en oli
- 5 tomàquets xerri
- 1/2 pebrot verd mitjà
- 1/2 pebrot vermell mitjà
- 1/2 ceba
- 2 o 3 cullerades de vinagreta de mostassa i figues (la venen preparada, però també podeu fer-la amb una cullerada de mostassa antiga, 3 de confitura de figues, un pessic de sal i oli d’oliva -quantitat al gust-)
- fulles de radicchio (endívia vermella) per decorar.
COM LA FEM?
- Primer de tot rentem les verdures i les tallem (excepte els tomàquets) a dauets ben petits.
- Obrim el pot de favetes i les colem per retirar-ne l’oli.
- Barrejem les favetes amb les verdures i amb un pessic de sal i les deixem reposar una estoneta.
- Finalment hi afegim la salsa de mostassa i figues i ho barregem fins que la vinagreta quedi ben repartida.
- Ja podem muntar el plat posant al centre les favetes amb les verdures, al voltant el radicchio i al centre els tomàquets tallats a quarts.
- Bon profit!!!
Veus com les amanides també poden ser mooooolt interessants? Aquesta recepta és bonísisma, la combinació d’ingredients amb la vinagreta ha de ser deliciosa. Quina sort que tens amb aquesta sogra tan atenta 😉
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;))))))))
m’encanten les amanides i aquesta té un pinta boníssima!
l’apunto per fer-la aviat.
Hola Nono! Prova-la, va quedar exquisíta!!! de veritat que per llepar-se’n els dits i el plat! ;P