Una versió més del que podria ser una amanida e cus-cus, aquesta vegada amb el cus-cus tèvi.
INGREDIENTS:
- 1 tasseta (de cafè) de cus-cus integral
- 1 tasseta (de cafè) d’aigua
- 2 cullerades de salsa de soja
- sal i oli
- 1 pastanaga
- 1 cullerada de pipes
- 1 cullerada de panses de corint
- variat de brots tendres
- 6 olives
- 2 cullerades de blat de moro
- 8 tomàquets xerri
- gomàsio, més oli i salsa de soja per amanir-la
COM LA PREPAREM??
- Poseu en un bol la tasseta d’aigua amb un rajolí de salsa de soja i d’oli. Poseu-ho al microones o en un pot tapat fins que bulli.
- Un cop l’aigua bullint hi afegiu el cus-cus, ho remeneu amb una forquilla fins que tot quedi empapat i ho tapeu amb un drap durant 3-4 minuts (així ja s’haurà cuit el cus cus i us quedarà ben “suelto”.
- Ratlleu una pastanaga i l’afegiu al cus cus, juntament amb les pipes i les panses.
- Poseu en un plat o font el cus cus al centre i al voltant hi afegiu els brots tendres d’enciams, els tomàquets tallats per la meitat, les olives i el blat de moro.
- Ja està llest per servir, això sí, no us descuideu d’amanir-la amb un raig d’oli, de salsa de soja i de gomàsio per damunt!
Bon profit!!!
i unes nous o ametlles així picadetes? ñammmmm
Bonissímaaaa!!! El cus-cus es un d’aquells cereals que agrada a tothom i que amb qualsevol coseta queda bo.
UNA ABRAÇADA!!
Laiaa ets una fotografa increible!!!! les fotos dels plats son de professional!, jejeej fan gana només de veureles.
un petonas bonica!
Bona tarda!!!
Marta: tal i com dius segur que encara estaria més bona! ummmmmm! la pròxima vegada segur que cauen!!! ;P
Isabel: ostres, he entrat al teu bloc i…. mmmmm quins plats que hi tens!!!!! m’el apunto!!!!! El cus cus, de totes maneres queda bé, oi??!!!
Susi: quan vulguis et faig una sessió! hehe!! 🙂 i ja ho saps, a Boí em tindras com a cuineraaaa!!!! Un petó gegant!
Hola Laia com sempre enm deixes amb la boca oberta, que bona aquesta amanida de cus-cus, m’ha agradat molt lo de posar salasa de soja a l’aigua així el cus cis deu tenir un gustet molt bo.
La faré.
petons.
Hola Laia.
aquesta amanida m’ha agradat molt. Prenc nota, i probaré de fer-la.
Gràcies!