mica en mica s’omple la pica….
ja fa dies que penso en pujar alguna recepta, però tinc l’objectiu de la càmara a arreglar, i el ritme de vida que porto actualment no deixa que pugui connectar-me a la xarxa durant l’estona necessària…. així que mica en mica anirem actualitzant…. Txell i Xevi, aquesta va per vosaltres! ;P
INGREDIENTS:
- 200g d’arròs
- 2 cebes
- 1 pebrot verd (o vermell)
- caldo vegetal
- margarina vegetal
- llevadura de cervesa amb anacards triturats (o formatge de cabra o parmesà ratllat)
COM EL PREPAREM?
- Saltegeu la ceba i el pebrot.
- Quan estigui cuit, afegiu l’arròs, hi doneu un parell de voltes i hi aneu afegint el brou fins que l’arròs quedi cuinat.
- Un cop l’arròs fet, ho enretireu del foc i hi poseu una cullerada de margarina i ho remeneu bé.
- Ara heu d’afegir la llevadura de cervesa amb els anacards triturats o bé unes rodanxes de formatge de cabra. Torneu-hi a donar unes quantes voltes i….
- Tat-txan!!! ja teniu un risotto ràpid per dinar!!
Ummmm… amb receptes d’aquest tipo has passat al primer puesto de la meva llista de favorits culinaris… 😉
Rico..rico…
PD.- ja de tornada.. a veure si ens veiem per el plafó…
Un petó amb aroma de suc de taronja… 😉
Laia molt bo aquest risotto i facilet que això va molt be si no es te massa temps.
molts petons
Hola bonica,
mmmmmmmmmmmmm…. ens lleparem els dits!
ets un sol!
gràcies Laia!
tx*
Que bé, et trobavem a faltar!!!
Hola Laia,
em sembla que mai t’havia escrit però aquest cop no m’he pogut resistir a dir-te que ja tenia ganes de veure una altra recepta teva!
A mi em passa el mateix…des de juliol que no actualitzo el blog, tot i que espero fer-ho aquests dies.
Fins aviat!
[…] Potaje de garbanzos Paella de verduras Risotto de pimiento y cebolla Berenjena con […]
fa molt bona pinta, gràcies pel blog!