La tardor, una estació que m’agrada especialment, igual que la primavera, és per a mi una de les estacions més boniques i romàntiques de l’any, l’estació amb més matissos de colors…
INGREDIENTS:
- una escarola
- una magrana (o un parell si són petites)
- formatge fresc de cabra bio
- pinyons
- reducció de castanya (nova adquisició!! l’he comprat a una botiga de gastronomia italiana “Maestro di Modena”)
- oli d’oliva verge extra
PREPARACIÓ:
- Rentem l’escarola, la centrifuguem i la tallem o partim en trossos més o menys petits.
- Tallem la magrana pel mig, i amb l’ajuda d’una ma de morter, la desgranem completament (així és com ho faig jo, us deixo un vídeo per si algú no sap com fer-ho: http://www.youtube.com/watch?v=XKgtTV8Z80Q&feature=related).
- Tallem fel formatge fresc a daus o a tires.
- En una paella torrem els pinyons perquè deixin anar l’aroma, quan estiguin dauradets els retirem.
- Ja podem emplatar l’amanida; posem l’escarola, les granes de la magrana, el formatge i els pinyons daurats per damunt, ho amanim amb un raig d’oli d’oliva i finalment amb la reducció de castanya.
Bon profit!!
Que bona Laia…en faig una molt semblant em falta la reducció de castanya a veure si la trobo…mooolts petons
La faré aquesta castanyada!!!! i creus que serà bona la crema de carbassa i boniato???? pot sortir dolceta, no??? 🙂
mmm…hola! receta vegana?¿ Me parece que el “formatge fresc de cabra bio” es de origen animal.
Losiento pero no acepto esta receta como vegana. Perdonen las molestias
Hola “anonimo”, si te fijas, en el titulo de la receta está anunciado: RECETA VEGETARIANA. Cualquier receta que cuelgo aqui que no sea vegana lo aviso en el mismo titulo.
Conozco perfectamente cuando una receta es vegana o no, pero admito que en según que ocasión cocino con productos biologicos de origen animal, no engaño a nadie.
No es ninguna molestia, siempre son admitidos los comentarios educados. Gracias
[…] us deixo també l’enllaç al bloc de cuina d’una amiga on hi podreu trobar la recepta d’una fantàstica amanida […]
Hola, voldria saber on trobar la reducció de castanya.
A la botiga Maestro di Modena Online no la trobo.
Gràcies per endavant.
Que bonita!!!!
como me alegro de conocer tu blog!