Avui toca una recepta deli-deli-delicioosa proposada per la Noemí! Fresqueta i plena de beta-carotens (que si no ho recordo malament són un bon protector per la pell i a més ajuden a mantenir una bona salut visual!)! Gràcies Noe!!
(no tinc la càmara de fotos...! tant bon pugui us penjaré la foto!)
INGREDIENTS
- 1 ceba
- 2 pastanagues grosses
- 1 préssec
- sal
- nou moscada
ANEM PER FEINA!!
(Us ho adjunto tal i com ho va explicar ella, perque està fantàsticament clar!)
- Enrossir una ceba + 2 pastanagues grosses en un pot.
- Quan ja estiguin dauradetes, cobrir d’aigua i bullir fins que les verdures estiguin toves.
- A part, pelar un préssec i posar-li la meitat a les verdures.
- Triturar-ho tot, poseu-li sal i nou moscada.
- Servir amb quadradets de préssec i trocets de formatge de cabra. Us ho juro que està per llepar-se els dits dels peus!
Ànims!
Quina combinació més soprenent, penso que amb els mateixos ingredients crus seria com un un gaspatxo de préssec 🙂
I amb els trossets de formatge de cabra… deliciós!
Ideal per posar-se ben morenos, je je je…
el primer que he pensat es que es una combinació molt…..tal com diu la Gemma sorprenent…diferent….però com que m’agrada provar coses noves la farem.
m’encanten les receptes que comperteixes em tots els que seguim el teu blog….fins aviat.
Una pregunta les mides que poses que son per 2 persones???
Ai quina il·lusió sortir al teu blog Laia! sí són per dos persones.
Me la apunto! Tiene muy buena pinta, y además fresquita para esta época va de maravilla. Yo, hoy haré una crema fresca de pepino y aguacate (a ver si me da tiempo a subirla al blog), y reservo la próxima que haga para la tuya!
Sigue así!
carai! a mi el que més em sorprèn és la ceba… però ja m’ho crec, que deu ser ben bona! justament tinc un parell de préssecs a punt de passar a millor vida i demà tindré pastanagues, o sigui que em penso que ja tinc dinar! ja t’explicaré 😉
nyaaaaaaaaaaam, que bona!!!! l’he feta avui per dinar i era boníssima! repetiré ben aviat. i ja l’he penjada al bloc i tot ^^
gràcies, laia i noemí! 😉
Ostres, aquesta me l’apunto per provar-la ben aviat! La combinació amb el préssec ha de ser ben bona!
I em recorda a una que vaig fer amb pastanagues i taronja que ens va encantar! 🙂
Petons!
Hola Laia, aquesta nit m’he fet aquesta recepta tan bona…. però jo l’he fet calenta i no desmereix gens ni mica!
Continua penjant cosetes que jo sóc una vegana primerenca… i m’interessa aprendre més.
[…] portat la comanda de Can Perol. Per tant, quan ahir al vespre vaig veure aquesta recepta al bloc La petita vegana, vaig decidir que ja sabia què dinaria […]