Un sopar calentet i complert!
INGREDIENTS:
- Mongeta tendra (un grapadet o el que tingueu a la nevera!)
- 1 patata petita
- Tofu (natural, a les fines herbes, amb algues, fumat, arlequinat…etc)
- 1/2 ceba
- 2 cullerades de Tamari (salsa de soja)
- Oli d’oliva
- Sal d’herbes
COM HO FEM?
En una olla (pot ser “express”) hi bullim la patata i la mongeta. Quan estigui cuita, la salem i la passem pel “túrmix”.
En una paella amb unes gotetes d’oli, hi posem la ceba tallada a dauets petits. Quan estigui dauradeta hi afegim el tofu tallat a tires fines i el voltegem fins que vagi agafant color (si veieu que se us enganxa, afegiu-hi una mica més d’oli).
Un cop tinguem el tofu i la ceba ben daurats, afegim el Tamari a la paella, i a foc ràpid deixem que s’evapori una mica la salsa.
En un bol hi posem el puré de mongetes tendres i per damunt hi afegim els encenalls de tofu.
Hi tirem un rajolí d’oli d’oliva per damunt i a sopar!
Una manera de menjar mongeta tendra per un dia de festa…
Je je je, ja has trobat el tofu arlequinat? He mirat la marca i és de Natursoy…
Ei maca!… què va!! encara no l’he trobat, i això que avui he anat a una altra botiga d’aquí Vic!! De moment no hi ha hagut sort! Si dius que és de la Natursoy segur que el puc demanar a on compro habitualment… és una botiga màgica… tot m’ho aconsegueixen si en tinc prou informació! jejee!! mmmmmh! si el trobo en faré una recepta dedicada a tu!
Tienes unas fotos maravillosas, y ya sabes que al grupo catalán -como yo os llamo- os admiro por el buen gusto que poneis en todo lo que haceis. Un abrazo fuerte fuerte desde la Mancha
Grácias Su!
es un placer haber tenido tu visita!!
[…] Purè de mongetes amb encenalls de tofu marinat. […]
Fa pinta de ser molt bo!!